kiwal, Przy alu trzeba uważać, żeby ich nie podrapać, stosuje się specjalne nakładki, a raczej powinno się używać, do tego masz klejone odważniki, a nie nabijane.
Czy jest na forum ktoś kto pracuje w ASO Forda?
Zwiń
X
-
Czy jest na forum ktoś kto pracuje w ASO Forda?
Witam,
Potrzebuję odtworzyć historię serwisową auta, które chciałbym odkupić z firmy dla żony.
Niestety bałagan mają taki, że przepadła im książka serwisowa i mam problem z ustaleniem gdzie było w ogóle serwisowane w okresie gwarancyjnym auto.
Wiem że sprawa wydaje się szemrana, ale auto jest naprawdę w zajebistym stanie, tylko ten jeden "detal" mi nie gra
Czy ktoś z Was pracuje może w Fordzie i mógłby mi pomóc na podstawie numeru vin odtworzyć historię Focusa mk2?Były:
Skoda Octavia 2004, 1.9 TDI 110 km, ASV,
Fiat Croma 2006, 1.9 MultiJet 150 km
Jest:
Volkswagen CC 2013, 1.4 TSI 160 km
-
-
Lukas81, tak jak pisałem CI już na pw Forda można tylko sprawdzić w danym serwisie gdzie był serwisowany i to już potwierdziłem u dwóch osób.
na pewno w PGD na ul.Uczniowskiej nie był serwisowany.
[ Dodano: Czw 28 Kwi, 11 16:35 ]
działam ekspresowo i coś mi się udało już ustalić
U Lipskiego na ul. Ostroroga auto było ostatni raz w 2006r przy przebiegu 20tys km. U nich nie miało żadnych szkód.
[ Dodano: Czw 28 Kwi, 11 16:39 ]
Kolejna informacja...
auto miało kilka wizyt w Auto Plaza na ul. Popularnej w Warszawie.
Niestety dokładnych danych nie mam ale ostatnia wizyta była w 2010r przy przebiegu 99tys km.Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomekcW offtopicu nie mozna dac pomógł
Dzisiaj odwiedziłem Auto Plazę i Lipskiego, wszystko co potrzebowałem wyciągnąłem.
Mogło być lepiej, ale nie jest źle
łukasz3112 jeszcze raz dzięki za pomocByły:
Skoda Octavia 2004, 1.9 TDI 110 km, ASV,
Fiat Croma 2006, 1.9 MultiJet 150 km
Jest:
Volkswagen CC 2013, 1.4 TSI 160 km
Komentarz
-
-
Lukas81, spoko 8)Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
Komentarz